Begin een nieuwe startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het simpel om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een startpagina script is niet duur. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan ook goed inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Eigen startpagina. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u simpel uw startpagina website beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het script maakt het uiterst makkelijk om een dochterpagina aan te passen. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Het verkopen van backlinks met behulp van uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op verschillende manieren betalen voor een link. Verder zijn banners op een makkelijke wijze te plaatsen op uw website. Een nieuwe banner aanmaken is erg gemakkelijk te doen.