Begin je moderne portaalsite

Zoals de naam alvast zegt bestaat een startpagina website met name uit startpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina makkelijk worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de correcte startpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

Het beheer wordt door het startpagina script simpel gemaakt. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. Het is niet zo lastig om een eigen startpagina website te beginnen. Meer is te lezen op Nieuwe startpagina maken op het moment dat u zo een soort website wilt beginnen. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. De categorieën kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan het systeem kan doen. Een uitstekend beveiligd startpaginascript is vereist daar de bezoeker een account kan registreren.