Begin uw eigen advertentie website

Dit artikel bevat interessante informatie voor het starten van een eigen marktplaats. Een eigen marktplaats is met het juiste script simpel te realiseren. Zo een marktplaats script is vaak geschreven in de scriptingtaal PHP. Het installeren op uw webhosting pakket is een fluitje van een cent. Er zijn veel aanbieders van webruimte.

Via het artikel marktplaats PHP script is er meer over een advertentie script te lezen. Spam wordt automatisch door het script geblokkeerd. Ook betaalde categorieën houden een gedeelte van de spammers tegen. Kosten zullen een drempel opwerpen en zo een deel van de spammers tegenhouden.

De beheeromgeving bereikt u door met uw beheerdersaccount in te loggen. Alles rondom uw marktplaats website is in de beheerpaneel te wijzigen. U stelt gemakkelijk de prijs in van de extra opties. De rubrieken zijn daar tevens volledig aan te passen. Ook kunt u kleuren en stijlen via het beheeromgeving eenvoudig veranderen. Het is zo mogelijk om u met uw advertentie website op een bepaalde doelgroep te richten.

Middels een registratieformulier is het voor bezoekers gemakkelijk om zich aan te melden. Een eigen account geeft mensen de optie om een advertentie toe te voegen. De adverteerder kan bovendien wat afbeeldingen aan een advertentie toevoegen. Er kan verder gekozen worden in welke categorie een advertentie dient te worden geplaatst. Er zijn verder aanvullende opties aan te bieden. Zo kunt u een bedrag rekenen voor vermelding van de website van de adverteerder.