Begin uw eigen portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is verder veilig in elkaar gezet.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Dit is relevant om uw website tegen slechte intenties te beveiligen. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Met een al bestaand script hoeft u niet meer zelf een script te maken. Bent u benieuwd geworden naar een script waar de functionaliteiten reeds in zitten? Bekijk dan Portaalsite beginnen tips eens. U kunt daarmee een flinke hoeveelheid tijd besparen. Met een kant en klaar startpagina script kunt u direct werken aan de content van uw website.

Het beheer wordt door het startpagina script makkelijk gemaakt. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webruimte. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.