Beheer Mijn Eigen Advertentie Website

Wilt u graag uw eigen marktplaats? Ook wanneer u geen verstand van de techniek heeft, is dat mogelijk. Er komt dan een beheeromgeving beschikbaar waarmee u gemakkelijk verricht aan uw advertentie website. Via uw beheerdersaccount kunt u dan bijvoorbeeld een rubriek of een kleur op uw advertentie website veranderen. Verstand van de achterliggende techniek is van uw kant niet nodig. Via het marktplaats CMS voert u een wijziging eenvoudig door. Wat ook leuk is, is het generen van inkomsten. Bijvoorbeeld via betaalde rubrieken. Of via het weergeven van een telefoonnummer of website bij een advertentie. De prijs is per afzonderlijke optie in te voeren.

Na het toevoegen van een advertentie wordt een overzicht van de kosten getoond. De adverteerder krijgt daarna de mogelijkheid om een betaling te verrichten. Lijkt het genereren van online inkomsten via een marktplaats CMS u iets? De pagina marktplaats script bekijken is dan raadzaam. Zo duur is een dergelijk script niet. In enkele simpele handelingen is het script geïnstalleerd. Het installatiescript zet de benodigde database tabellen voor u klaar. Verder zal het systeem een account aanmaken voor u. Na de installatie past u het systeem vrij makkelijk aan via het beheerpaneel.

Er kunnen enkele foto’s aan een advertentie worden toegevoegd.Hoeveel foto’s een adverteerder maximaal mag toevoegen, is instelbaar. U kunt de instelling aanpassen naargelang de hoeveelheid beschikbare schijfruimte afneemt of toeneemt. Een nieuw account is aan te vragen via uw website. Een registratieformulier op uw advertentie website kan hiervoor worden ingevuld. De adverteerder kan met zijn gebruikersaccount eenvoudig aanpassingen aan zijn advertenties doen. Een reactie op een advertentie kan men heel eenvoudig versturen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt getoond. Via een apart formulier kan men verdachte advertenties bij u melden.