Beheer snel een nieuwe portaal website

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. Daarnaast kunt u via het beheerpaneel eenvoudig banners plaatsen op uw site. Op de pagina eigen startpagina is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

De software houdt van elke link bij hoe vaak er op de link geklikt is. Het PHP script laat precies zien hoe vaak er op elke link is geklikt. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

Het systeem installeren zal u nauwelijks moeite kosten. U heeft de mogelijkheid om een username en een password in te vullen terwijl het installatieproces draait. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.