Beheer van uw startpagina

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Het startpagina script valt hieronder. De primaire functie van een startpagina script is dat u er snel een startpagina website mee kunt maken. Wilt u slechts een simpele website maken, dan kunt u deze beter met een ander CMS pakket bouwen.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Elk subdomein hoeft niet apart in de DNS server aangemaakt te worden als u gebruikmaakt van wildcard DNS. Via Eigen startpagina maken kunt u meer over een startpagina script lezen. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. Een startpagina script zorgt ervoor dat u weinig over websites maken hoeft te weten om toch uw eigen startpagina website te runnen. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Nadat er is ingelogd kan de gebruiker zijn eigen pagina’s beheren.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. Ook kan de beheerder de kleuren van de rubrieken wijzigen. Soms kan men per individuele categorie op een pagina ook andere kleuren instellen. Het is zo mogelijk om de nadruk op bepaalde rubrieken te leggen. Uit commercieel oogpunt is dat interessant.

Online inkomen generen is mogelijk met een startpagina script. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. De dochterpagina en de rubriek waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder zelf kiezen. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. U hoeft verder geen actie te ondernemen, want de link is al toegevoegd door het startpaginascript.