Betaalbaar een eigen portaal website beheren

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Het is niet noodzakelijk om aparte folders aan te maken voor de subdomeinen van de dochterpagina’s. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. U kunt via de links op Maak gemakkelijk een nieuwe portaal site navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.