Betaalbaar een moderne startpagina site realiseren

Per dochterpagina kunt u meerdere rubrieken aanmaken. Elke rubriek kan worden gewijd aan een deelonderwerp. Per deelonderwerp kunnen meerdere backlinks worden geplaatst.

U kunt de backlinks inzetten om een hogere positie in Google te realiseren. Meer over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig is op te zetten, vindt u op aanmelden startpagina. Daarin is ook een backlink opgenomen naar een pagina met meer informatie over het script.

Het is voor elke dochterpagina mogelijk om het kleurschema aan te passen. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. U kunt de aandacht van bezoekers zo naar een bepaalde categorie trekken. Statistieken zijn onderaan iedere dochterpagina te zien. Een dochterpagina kan geheel aan een specifiek onderwerp gewijd worden.

Het script ondersteunt daarbij verschillende betaalproviders. U kunt gebruik maken van Mollie.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Velen zijn u voorgegaan om met dit geweldige script aan de slag te gaan. In feite is zo een website een catalogus waarbinnen de meest uiteenlopende sites worden vermeld.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.