Betaalbaar een moderne startpagina website ontwikkelen

Extra backlinks plaatsen is prima te doen met behulp van ee eigen startpagina website. Er kunnen een aantal startpagina’s op een dergelijke website aangemaakt worden. Deze kunt u indelen naar onderwerp. Op elke dochterpagina is het mogelijk om een aantal categorieen toe te voegen. U kunt binnen de rubrieken links plaatsen. Ook is het mogelijk om verschillende widgets toe te voegen aan een startpagina.

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. Uiteraard is het een optie om zelf een script te schrijven. Ook is een bestaand script hiervoor aanschaffen een mogelijkheid. Via Startpagina overzicht is eenvoudig te navigeren naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Een dergelijk script is gemakkelijk aan te schaffen via de website van de aanbieder. Er zit een beheeromgeving bij het script waarmee u alles kunt wijzigen.

Met een meegeleverde job kunnen dode links gecontroleerd worden. Daarbij ontvangt u iedere dag een e-mail waarmee dode links gecontroleerd kunnen worden. Op deze manier bent u snel op de hoogte over de links die niet meer werken op uw startpagina website. Zo kan de website schoon gehouden worden van links die niet werken. Nieuwe paginabeheerders kunnen zich zo eenvoudig aanmelden op uw eigen startpagina website.

Men kan het account inzetten om 1 of meer dochterpagina’s aan te maken. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. U kunt zo vooral relevante links op iedere dochterpagina plaatsen. Er kunnen verder ook verschillende widgets op een dochterpagina worden geplaatst. Het is verder mogelijk om het laatste nieuws aan een dochterpagina toe te voegen.

Ook is het mogelijk om een weerkaartje op 1 of meer startpagina’s te plaatsen. Er is een prima mogelijkheid om online extra geld te verdienen. Extra omzet kan met het verkopen van backlinks eenvoudig worden gegenereerd. Daarnaast kunt u banners plaatsen op de startpagina website. Op deze wijze kunt u extra inkomsten genereren. Wilt u een Adsense blokje plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s dan is dat met het script geen enkel probleem. U kunt verder affiliate links tussen de gewone links door toevoegen aan de website.

Binnen een mum van tijd is het startpagina script geïnstalleerd. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. Het eerste scherm bestaat uit het invullen van de algemene informatie voor de website. In het 2e scherm krijgt u de mogelijkheid om de database gegevens in te vullen. Het 3e scherm kunt u tenslotte gebruiken om een administrator account te maken. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.