Betaalbaar een uitgebreide startpagina site vormgeven

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het aanmaken van folders voor de startpagina’s op uw website is niet noodzakelijk. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? De links op Startpagina aanmaken leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. U kunt daar de prijs van een link instellen. En de algemene kleurstelling van uw website kunt u daar veranderen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen zo op een gemakkelijke manier een betaling verrichten. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.