Bouw een eigen portaalsite

Zoals u waarschijnlijk weet, bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina dochters. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de inhoud van de corresponderende dochterpagina zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is daarnaast veilig in elkaar gezet.

Een startpagina script moet u beschouwen als een beheerprogramma voor uw startpagina website. U dient het startpaginascript te installeren op uw webruimte. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de inhoud van de correcte startpagina te zien krijgen. U hoeft zelf geen startpagina script meer te ontwikkelen als u een bestaand script koopt. Met behulp van Een nieuwe startpagina website ontwikkelen kunt u lezen over een al bestaand script startpagina script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpaginascript ontwikkelen. Met een kant en klaar startpagina script kunt u direct werken aan de inhoud van uw website.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Dit is relevant om het systeem tegen slechte bedoelingen te beschermen. Genoeg beveiliging is belangrijk voor uw startpagina website.