Bouw je eigen affiliate internetshop

Een manier om uw eigen affiliate webshop te draaien is met behulp van een PHP script. Naast een affiliate PHP script zult u een domeinnaam moeten registreren en webhosting moeten afsluiten. Hieronder vindt u meer informatie over geld verdienen met een affiliate webwinkel.

Zou u wel wat extra geld kunnen gebruiken? Affiliate marketing is daarvoor geschikt omdat het relatief weinig tijd kost om de affiliate winkel bij te houden. U heeft de vrijheid om te bepalen waar en wanneer u tijd erin stopt.

U kunt op de pagina affiliate webshop beginnen meer over affiliate marketing lezen. Het PHP script voor het draaien van uw eigen online shop zal zijn voorzien van een uitgebreide beheeromgeving. De instellingen rondom uw webshop kunnen met de beheerschermen eenvoudig worden gewijzigd. U kunt zogeheten productfeeds inlezen waarmee u in 1x veel producten tegelijk binnen uw webwinkel kunt inladen.

Met het meegeleverde beheerpaneel kunt u eenvoudig uw affiliate webwinkel naar wens aanpassen. Zo kunt u met de beheerschermen extra pagina’s toevoegen aan uw affiliate webshop, zoals een pagina met algemene voorwaarden. En dit allemaal met een betaalbaar PHP script dat ook nog eenvoudig te installeren is. Wilt u meer erover lezen, klik dan op de link die eerder in dit artikel vermeld staat.