Bouw Mijn Eigen Advertentie Website

Met het juiste PHP script is zelf een marktplaats beginnen zeer gemakkelijk. Een script hiervoor is meestal gemaakt met PHP. Men spreekt tevens wel van een marktplaats PHP script. Met behulp van het beheeromgeving dat na de installatie beschikbaar komt, brengt u eenvoudig een verandering aan op uw marktplaats website. Bij een advertentie kunnen er door de adverteerder foto's worden toegevoegd. U kunt het maximum aantal foto’s per advertentie eenvoudig instellen. Heeft u veel schijfruimte dan kunt u een meer foto’s toestaan per advertentie dan indien u zuinig aan dient te doen.

Iets anders wat u gemakkelijk aanpast zijn de rubrieken op de website. Heeft u wel oor naar zoveel mate van vrijheid, dan kunt u marktplaats script eens doornemen. U kunt met behulp van die pagina een betaalbaar marktplaats script in uw bezit krijgen. U kunt uw website daarmee compleet naar uw eigen wensen aanpassen. Weet u niets van de techniek, dan is dit een ideale oplossing.

Binnen een mum van tijd heeft u een verandering gedaan aan de website. Aanpassingen kunt u met behulp van de beheeromgeving van het script doen. U kunt de verandering meteen zien aan de voorkant van uw marktplaats website. Via de beheeromgeving kunt u zonder technische kennis alles aanpassen. Het is mogelijk om categorieën te gebruiken die het script voor u aanmaakt gedurende het installeren. U kunt ervoor kiezen om slechts een aantal categorieën ervan te gebruiken als u dat wilt. Het is tevens mogelijk om zelf categorieën aan te maken. Waarschijnlijk wilt u een bepaald publiek aanspreken met uw marktplaats website. Dan kunt u rubrieken toevoegen die bij de doelgroep passen. Zijn er bepaalde kleuren die bij de doelgroep passen? Binnen een handomdraai heeft u de kleuren van uw marktplaats website aangepast.

Rubrieken kunt u zodanig instellen dat het plaatsen van een advertentie erin geld kost. In dat geval zal er betaald moeten worden voor een nieuwe advertentie plaatsen. De advertentie wordt na de betaling zichtbaar. Ook zijn er kosten te verbinden aan de extra opties bij een nieuwe advertentie. Een voorbeeld is het toevoegen van een website vermelding. Na de betaling wordt deze pas getoond.