Bouw uw eigen advertentie website

Voor online geld verdienen kunt u op eenvoudige wijze een eigen marktplaats website inzetten. Dit opzetten kunt u vanaf overal ter wereld doen omdat het via internet verloopt. Een eigen marktplaats beginnen kan met behulp van een script dat u online kunt kopen. En het mooie is dat u deze advertentie website overal ter wereld kunt beheren.

Bent u benieuwd naar een kant en klaar script waarmee u gemakkelijk een eigen marktplaats maakt? U kunt op de pagina Start uw eigen marktplaats meer informatie over zo een script vinden. De installatie is in 3 simpele stappen gebeurd. Het is mogelijk om daarbij ondersteuning van de ontwikkelaar te krijgen. Binnen korte tijd kunt u beginnen met het plaatsen van nieuwe advertenties.

De inloggegevens van de beheeromgeving mag u gedurende de installatie zelf kiezen. Met een advertentie script is zelf programmeren niet meer noodzakelijk. Het script is reeds voorzien van de benodigde functies.

Voor het gebruik het script is geen enkele kennis van HTML vereist. Het installeren is zonder al te veel kennis te doen. Op de website van de aanbieder staan de instructies voor het installeren. Via de site van de aanbieder kunt u verdere support bij de installatie krijgen. Het uitvoeren van beheerderstaken is met behulp van uw account mogelijk nadat de installatie gereed is.

Via het beheerpaneel kunt u het maximumaantal foto’s per advertentie instellen. U kunt het aantal beperken of juist hoger zetten. Het maximumaantal afbeeldingen per advertentie kan worden afgestemd op de beschikbare ruimte op de webhosting. Via de voorkant van uw advertentie website kan men zich gemakkelijk registreren als adverteerder. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Als er ongeldige gegevens worden ingevuld dan zal er een melding weergegeven worden.