Bouw uw eigen marktplaats

Om een eigen advertentie website te maken kunt u gebruik maken van een advertentie script. U kunt hier meer informatie over zo een advertentie script vinden. Met een advertentie script kunt u direct aan de slag met uw eigen marktplaats. Vermoedelijk wel de belangrijkste drijfveer voor het maken van een eigen marktplaats is het verdienen van geld. Online geld verdienen is met het marktplaats script op diverse wijzen mogelijk.

Voor het genereren van inkomsten is het advertentie script genoemd op Gemakkelijk uw marktplaats maken een behoorlijk prima marktplaats script. Er zijn diverse extra mogelijkheden waar de adverteerder bij het aanmaken van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. U krijgt de mogelijkheid om betaalde rubrieken aan te maken op uw marktplaats website. Er worden diverse betaalmethoden met het marktplaats PHP script ondersteund. Reageren op een advertentie kan men simpel via een reactieformulier doen.

Een andere optie is het toevoegen van banners op uw advertentie website. Ook kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Daarnaast kunt u makkelijk affiliate banners aan uw marktplaats website plaatsen indien u dat wilt. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk advertentie script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. Deze metagegevens op een later tijdstip wijzigen kan simpel middels het beheerpaneel. Per afzonderlijke rubriek kunt u daarnaast meta gegevens invullen, die bij de betreffende rubriek aan de zoekmachines worden doorgegeven. Een bezoeker kan snel de recent bekeken advertenties inzien en gemakkelijk terug navigeren.