CMS pakket gebruiken voor uw site

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men noemt zo een tool ook wel een content management systeem. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen middels het artikel CMS beheer. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Gedurende de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Ook heeft u de mogelijkheid om een beheeraccount aan te maken. Met behulp van dit account kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Het is niet gecompliceerd om dat te realiseren met behulp van het CMS pakket. Het CMS systeem is voorzien van een scherm voor bannerbeheer. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

Er zijn mogelijkheden om met behulp van uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. In het geval dat u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. De klant kan tussen diverse betaalwijzen kiezen voor de online betaling nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. Onderdelen van deze e-mail kunt u middels de beheeromgeving naar eigen wens aanpassen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.