CMS pakket info

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men spreekt doorgaans van een CMS systeem. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen met behulp van het artikel CMS afkorting. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

In het geval dat u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. Er wordt u daarnaast gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Wijzigingen zijn met dit account zeer eenvoudig aan te brengen aan uw zakelijke website.

Mogelijk zoekt u functionaliteit om een klantenoverzicht aan te maken en plaatsen op uw site. Het CMS systeem biedt functionaliteit om deze aanbevelingen makkelijk aan uw website toe te voegen. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Wilt u verkopen middels uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. Daarbij kan er online worden besteld. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Naar de klant wordt tevens een e-mail gestuurd met informatie rondom de bestelling. U kunt met behulp van het beheeromgeving de statische teksten binnen deze e-mail aanpassen. Deze mogelijkheid heeft u daarbij bij andere e-mails en teksten op uw site. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?