Een advertentie website goedkoop beginnen

Wellicht wilt u een eigen advertentie website maken, maar kunt u niet programmeren. Ook in dit geval kunt u uw eigen advertentie website beginnen. Een advertentie script kopen dat reeds bestaat, is een betaalbare optie. U kunt over een advertentie script meer lezen op de pagina marktplaats PHP script. U kunt op die pagina een verwijzing vinden naar een modern marktplaats script.

Rubrieken kunnen als betaalde rubrieken worden ingesteld. Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. De nieuwe prijs wordt direct gehanteerd nadat u de prijs heeft aangepast. Er is geen enkele technische handeling vereist.

Er zal bij elke advertentie een aantal formulieren getoond worden. Er is een reactieformulier. Daarbij dienen niet-ingelogde gebruikers hun e-mailadres te valideren, zodat spam versturen lastiger is. Ook kan men een melding doen van een advertentie bij de beheerder. Zo kan een bezoeker heel gemakkelijk een klacht versturen.

U kunt behoefte aan banners op uw website hebben. Hiervoor worden door het advertentie script faciliteiten geboden. Op diverse plekken kan via de beheeromgeving een banner worden toegevoegd. De banners kunnen verwijzen naar enkele van uw eigen producten. Het is verder mogelijk om affiliate banners te plaatsen.

Weet u het wachtwoord van uw account niet meer? Maak u niet druk. Het wachtwoord kunt u resetten via het inlogformulier van de beheeromgeving. Van deze optie kunnen adverteerders eveneens gebruik maken. Bij een wachtwoordherstel ontvangt men de instructies op het in het systeem bekende e-mailadres.