Een advertentiesite runnen

Zelf een advertentiewebsite bouwen is goed mogelijk met een PHP script. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Het is mogelijk om aangemaakte advertenties achteraf te bewerken.

Bent u benieuwd naar meer informatie over het script, dan zal de pagina marktplaats CMS u voorzien van de benodigde informatie. In dat artikel vindt u een verwijzing naar de website van de aanbieder van het script. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. Het op de server plaatsen van de files is uiterst eenvoudig. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

Een groot voordeel van een reeds bestaand script is dat het ook duidelijk is hoe de ondersteuning geregeld is. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. Wanneer u de kleuren wijzigt, worden de juiste codes voor u gegenereerd. Er wordt een beheerpaneel meegeleverd waarmee de kleuren van uw eigen marktplaats eenvoudig ingesteld kunnen worden.

Er kunnen een aantal banners worden geplaatst in het overzicht van advertenties. Er zijn betaalde opties die u kunt aanbieden bij het plaatsen van een advertentie. U kunt voor iedere optie een apart bedrag rekenen.