Een eigen advertentie site maken

Met een eigen advertentiewebsite kunt u vrij eenvoudig extra inkomen genereren. U kunt diverse categorieën toevoegen aan de website, waarbinnen de advertenties vervolgens kunnen worden geplaatst door de adverteerders. De laatst gemaakte advertenties worden in een overzicht op de voorpagina weergegeven. Hoe het overzicht is ingedeeld kunt u zelf bepalen.

Een eigen advertentie website biedt ook de mogelijkheid om inkomsten te genereren. U kunt namelijk affiliate banners plaatsen op uw website. Bij affiliate marketing verdient u geld met de verkoop van producten van een andere partij. Naast het toevoegen van banners is het ook mogelijk om affiliate producten als het ware als advertentie toe te voegen aan uw website. Bij iedere advertentie kunt u een website link plaatsen. Dit kan dan ook een affiliate link zijn.

Meer informatie over een script waarmee u een marktplaats kunt bouwen, is op de pagina advertentie script te vinden. Een nieuwe adverteerder kan zich makkelijk aanmelden via een daarvoor bedoelde pagina. Er kunnen meerdere foto’s worden toegevoegd aan een advertentie. Het aantal foto’s dat per advertentie mag worden toegevoegd, kan worden ingesteld in het beheerpaneel.

U kunt per categorie de relevante meta tags opgeven. U kunt per categorie de belangrijkste sleutelwoorden en een omschrijving opgeven. Dit heeft tot gevolg dat de website beter wordt gevonden.

Via het beheerpaneel kunt u eenvoudig de kleurstelling van uw eigen marktplaats wijzigen. Heel eenvoudig is op deze wijze een marktplaats te realiseren. De installatie bestaat uit een paar simpele stappen. In drie gemakkelijke stappen kunt u het script installeren.

De algemene gegevens voor uw website kunnen worden ingevoerd in het eerste scherm van het installatieprogramma. In het tweede scherm kunt u de database gegevens invullen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen. U kunt heel eenvoudig uw website wijzigen met behulp van de beheeromgeving.