Een Eigen Advertentie Site

Een marktplaats website beginnen kan op een makkelijke manier met behulp van een advertentie script. Met behulp van dit PHP script kunt u vanuit een beheeromgeving het beheer doen. Middels dit paneel voert u op een eenvoudige manier wijzigingen door aan uw marktplaats website. Zo kunt u met behulp van de beheeromgeving een betaalde categorie aanmaken. Of een kleur op uw advertentie website veranderen.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen met behulp van uw website te koop aan te bieden. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen met behulp van de pagina . Het script is met een aantal makkelijke handelingen gebruiksklaar te maken.

Bovendien bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Via een veilig inlogsysteem geschreven in PHP logt u in op het beheerpaneel. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd is in te stellen met behulp van het beheerpaneel. Kleuren en rubrieken op uw site kunt u makkelijk wijzigen. Via een registratieformulier kan men zich makkelijk registreren. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Op een advertentie reageren is erg eenvoudig. Wanneer hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Hierop kan de adverteerder reageren. De mogelijkheid om per pagina de meta gegevens in te stellen is verder aanwezig. Dit heeft een voortreffelijke positie in Google tot gevolg. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.