Een eigen affiliate marketing internetwinkel maken

Bent u op zoek naar extra manieren om geld te verdienen online? Met behulp van affiliate marketing kunt u op een vrij eenvoudige wijze geld verdienen. U verdient dan geld voor de producten van anderen te promoten. U ontvangt een vergoeding op het moment dat er via u een verkoop plaatsvindt. Heeft u geen ervaring met affiliate marketing, dan zult u toch vrij gemakkelijk ermee aan de slag kunnen gaan. Over affiliate marketing is vrij veel informatie online te vinden. Uw zogeheten publisher ID wordt opgenomen in de links waarmee u naar de producten verwijst, zodat een verkoop aan u kan worden gekoppeld. U kunt deze vorm van marketing vrij simpel gebruiken binnen een online shop.

U kunt op de pagina affiliate webshop meer over affiliate marketing lezen. Het PHP script voor het draaien van uw eigen online shop zal zijn voorzien van een uitgebreide beheeromgeving. Het is vrij gemakkelijk om de instellingen van uw webshop te wijzigen via het beheerpaneel. U kunt zogeheten productfeeds inlezen waarmee u in 1x veel producten tegelijk binnen uw webwinkel kunt inladen.

Het affiliate script is voorzien van een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig kan worden ingericht. Zo kunt u met de beheerschermen extra pagina’s toevoegen aan uw affiliate webshop, zoals een pagina met algemene voorwaarden. Alle benodigde velden om goed te scoren in Google kunnen tevens met het PHP script worden ingevuld. Als u dat wilt kunt u al vandaag beginnen met een eigen affiliate winkel.