Een eigen portaal site samenstellen

Met een startpagina website kunt u op verschillende manieren inkomsten genereren. Het verkopen van linkjes is bijvoorbeeld een mogelijkheid die met een startpagina website prima te doen is. Als een klant heeft betaald, voegt het script de link automatisch toe. Er is geen handmatige actie vereist. Een passief inkomen is op deze manier gemakkelijk te realiseren. Het is verstandig om de economische onzekerheid aan te grijpen voor het opbouwen van een extra inkomen.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Dit kan voor iedere pagina afzonderlijk worden ingesteld. Wanneer u een nieuwe rubriek aanmaakt, kunt u kiezen in welke kolom deze dient te worden geplaatst. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.

Het is raadzaam om Een uitgebreide portaal site runnen te bekijken. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. Met de aanschaf heeft u direct een multi domein licentie in huis. Betalen kan gemakkelijk via de website van de aanbieder van het script. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Nieuwe beheerders kunnen zich via een registratieformulier op de site aanmelden. Er zal na het invullen van het registratieformulier een nieuw account worden gecreëerd op de website. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Op een later moment kan weer worden ingelogd om de startpagina aan te passen. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. De banners zullen vervolgens automatisch worden geroteerd.