Een eigen startpagina site realiseren

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om de ranking van websites te verhogen? Als u nog geen startpagina website heeft is het een goed idee om daar nu mee te beginnen. U kunt de links op de site naar thema indelen. U kunt zowel gewone links als affiliate link plaatsen.

Op uw startpagina website wordt een aanmeldformulier geplaatst door het installatie script. Met dit formulier kunnen mensen zich als pagina beheerder aanmelden. Het is met een eigen account mogelijk om een nieuwe startpagina samen te stellen. Het registratieformulier is ook gemakkelijk uit te schakelen. Het is dan alleen voor u mogelijk om in te loggen en de site aan te passen. Meer erover is te lezen op Eigen startpagina maken.

Op de dochterpagina’s kunt u rubrieken plaatsen. Binnen deze rubrieken plaatst u de links. U kunt ook blokjes met eigen HTML code toevoegen aan de dochterpagina’s van uw website. U heeft zo een grote mate van controle over de HTML code.

U krijgt de mogelijkheid om een subdomein per dochterpagina aan te maken. Zo is het mogelijk om voor ieder thema een afzonderlijke startpagina aan te maken. De vermelde websites krijgen hierdoor een nog betere score in de ogen van de zoekmachines. Omdat de links op een pagina staan die over een overeenkomstig onderwerp gaan.

Er kan met behulp van het script een extra inkomen worden verdiend. U kunt backlinks verkopen. Verder kunt u een aantal affiliate links op uw website kwijt. Het idee achter affiliate marketing is dat u producten van anderen promoot en u een commissie per verkoop verdient. Netwerken waarbij u zich kunt aanmelden zijn Daisycon en Tradetracker. Op deze wijze zijn de aanschafkosten van het script weer terug te verdienen.