Een marktplaats eenvoudig starten

U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Een PHP goed script voor advertentie website maken, daarnaar wordt op Je advertentie website makkelijk starten verwezen. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.

Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.

Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. Het formulier is via de knop genaamd “Reageer” tevoorschijn te halen. Wanneer hier spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren. Ook op het klachtenformulier worden spamfilters toegepast. Verder kan er geboden worden op advertenties. Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. De plaatsing van banners op uw marktplaats website is een andere mogelijkheid. U kunt bijvoorbeeld op deze wijze affiliate banners aan uw advertentie website toevoegen.