Een mobielvriendelijke advertentie site maken

Met een eigen advertentiewebsite kan een extra inkomen gegenereerd worden. Hiervoor is een kant en klaar script te koop waarmee u snel een website hiervoor in de lucht heeft. Via de website van de aanbieder schaft u zo een advertentie script probleemloos aan. Meer informatie kunt u krijgen via de pagina marktplaats cms. Heeft u geen enkele kennis van de techniek, dan kunt u ook op deze wijze snel een eigen advertentiewebsite beginnen.

Er is geen enkele noodzaak om zelf een PHP script te bouwen. De kans dat een programmeur voor hetzelfde tarief een script in elkaar kan zetten is daarbij ook gering. Daarbij heeft u het grote pluspunt dat er heel gemakkelijk ondersteuning geleverd wordt bij zo een reeds ontwikkeld script. Het is niet noodzakelijk dat u iets weet van HTML en CSS. Kleuren en dergelijke zijn eenvoudig te wijzen via het beheerpaneel.

De 4 laatst bezochte advertenties blijven in beeld staan zodat een bezoeker vrij eenvoudig terug kan bladeren. Er kan tevens op een gemakkelijke wijze worden gezocht op de website. Het registreren op de website is voor een adverteerder erg makkelijk te doen. Nadat het registratieformulier is ingevuld zal een account voor de nieuwe adverteerder worden toegevoegd aan de website. Men kan dit account gebruiken om een nieuwe advertentie aan de website toe te voegen.

Het zal ontwikkeltijd schelen wanneer u een reeds bestaand marktplaats script koopt. Een PHP programmeur zal niet voor hetzelfde bedrag een heel nieuw script kunnen bouwen. Het script is gemaakt in PHP en u kunt PHP ook gebruiken om extra functies aan het script toe te voegen.