Een moderne portaal site runnen

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. Vanzelfsprekend is het mogelijk om zelf zo een script in elkaar te zetten. Vanzelfsprekend kunt u ook een kant en klaar script kopen. Via de links op Eigen startpagina kunt u bij de website komen van de aanbieder van zo een script. U kunt via de website van de aanbieder zo een script gemakkelijk aanschaffen. Via het beheerpaneel brengt u binnen een handomdraai wijzigingen op de website aan.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. Iedere dag kunt u een e-mail ontvangen waarin niet werkende links worden gemeld. Op deze manier bent u snel op de hoogte over de links die niet meer werken op uw startpagina website. U kunt zo de startpagina website schoonhouden van gebroken links. Met behulp van een formulier op de website kan een nieuwe beheerder zich heel makkelijk registreren.

Een beheerder kan met behulp van een eigen account 1 of meer startpagina’s toevoegen aan de website. Per onderwerp kan een dochterpagina worden geregistreerd op de website. Op deze wijze wordt het mogelijk om uitsluitend relevante links aan iedere dochterpagina toe te voegen. Tevens zijn er widgets die u kunt plaatsen op de startpagina’s. Verder is het mogelijk om het laatste nieuws te tonen op een startpagina.

Tevens kunt u een weerkaart plaatsen op een dochterpagina. U kunt prima extra inkomsten genereren met een startpagina website. Geld kan worden verdiend met het verkopen van backlinks. Verder kunnen er op verschillende posities op de website banners geplaatst worden. Er kan langs deze weg een extra inkomen opgebouwd worden. U kunt heel eenvoudig een Adsense blok aan uw website toevoegen. Tevens is er de mogelijkheid om affiliate links toe te voegen.

Wanneer u dat wilt kan de installatie binnen enkele minuten zijn gedaan. Deze bestaat uit slechts 3 schermen. Het 1e scherm wordt gebruikt om de globale gegevens van uw nieuwe startpagina website in te vullen. De databaseverbinding kan worden ingesteld met het 2e scherm van het installatiescript. Het 3e scherm kunt u tenslotte gebruiken om een administrator account te maken. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.