Een mooie startpagina maken

Is een eigen startpagina website iets voor u? Dit artikel vertelt u wat te doen. U kunt een PHP script gebruiken dat daar puur voor bedoeld is. Vaak kunt u het script door de aanbieder op uw webhosting pakket laten installeren. Wilt u het script zelf installeren, dan is dat ook makkelijk. Een handleiding is vaak te downloaden.

Bekijk de pagina Een mooie startpagina bouwen eens als u zelf zo een startpagina script zou willen kopen. Een dergelijk script is vaak prima te betalen. Het startpaginascript biedt diverse mogelijkheden voor geld verdienen. Dit doet u door links op uw website te verkopen. Tevens is het mogelijk om een banner op uw startpagina te tonen. Langs deze weg verdient u de aanschafkosten snel weer terug. Uw startpagina zal zo voor extra inkomen zorgen. En aan de andere kant krijgt uw startpagina website er ook weer backlinks bij vanaf de sites van anderen. Zo krijgt uw startpagina website ook weer meer bekendheid.

Een installatie script maakt uw startpagina website helemaal gebruiksklaar. Nadat u de bestanden heeft overgezet naar de server, roept u het installatie script aan. Het aanmaken van een beheerdersaccount is bijvoorbeeld iets dat het installatieprogramma voor u doet. Dochterpagina’s krijgen een eigen subdomein toegewezen. De startpagina komt tevoorschijn wanneer men met de browser dat specifieke subdomein bezoekt. Aan alle startpagina’s is een uniek subdomein gekoppeld.