Een Nederlandse startpagina maken

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Uiteraard is die optie er. Zelfs op het moment dat u nauwelijks technische kennis heeft. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Meer informatie is op te vragen via Startpagina aanmaken. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Een dergelijk script is niet heel duur. Via de beheeromgeving voegt u links toe aan uw startpagina.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. Door eenvoudigweg een instelling te veranderen zet u het aanmeldformulier open. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.