Een Nederlandse startpagina samenstellen

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Bij een startpagina script is hier sprake van. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het aanmaken van startpagina’s op uw website is een fluitje van een cent. U kunt aan iedere individuele dochterpagina een eigen subdomein toewijzen. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. Bent u op zoek naar meer informatie, dan is het artikel Eigen startpagina maken een goed startpunt. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. Met behulp van het script kunt u alle aspecten van de website wijzigen. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

Een gebruiker kan de kleuren van een startpagina naar eigen smaak wijzigen. Een eigen kleurenschema is in te stellen voor iedere bijzondere dochterpagina. Zo kunnen twee rubrieken op dezelfde startpagina allebei andere kleuren gebruiken. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. Online betalingen ontvangen is door een koppeling met een betaalprovider vrij eenvoudig te realiseren. Zodra het startpaginascript ziet dat de betaling gelukt is, dan zal de link automatisch in de gekozen rubriek worden geplaatst. Op het moment dat een betaalde link wordt toegevoegd, ontvangt u automatisch een e-mail met gegevens rondom de link. U hoeft niet te reageren op de e-mail, want het script heeft zelf de link al geplaatst.