Een nieuwe advertentiesite runnen

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Die advertentie website kunt u via de beheeromgeving erg eenvoudig beheren. U kunt de kleuren bijvoorbeeld wijzigen via de beheeromgeving. Het artikel advertentie script geeft u meer inzicht in dit script. U kunt via een FTP verbinding de bestanden kopiëren naar de server. Het script zal automatisch de installatie starten bij uw eerste website bezoek. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. U kunt daarbij denken aan de websitetitel en de gegevens voor zoekmachines.

Een groot pluspunt van het marktplaats PHP script is dat het gebruik van HTML of CSS codes niet nodig is. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem. Middels het beheerpaneel zal het doorvoeren van aanpassingen een peuleschil zijn. Elk beheerscherm gaat over een afgebakend gedeelte van uw website. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.