Een nieuwe marktplaats maken

U kunt een eigen marktplaats website inzetten om extra geld te verdienen online. Hiervoor is een kant en klaar script te koop waarmee u snel een website hiervoor in de lucht heeft. Een dergelijk script is heel makkelijk aan te schaffen via de website van de aanbieder. Via marktplaats cms kunt u meer over een dergelijk script vinden. Een eigen marktplaats beginnen kan op deze manier ook goed wanneer u geen enkele technische kennis heeft.

Per categorie kunnen de meta keywords en de meta beschrijving voor de zoekmachines ingevuld worden. Voor de verschillende categorieën die onderdeel zijn van uw marktplaats website kunt u zo een goede positie halen in de zoekresultaten van Google. Ook het overzicht van advertenties kunt u heel eenvoudig inrichten. Zo kunt u banners proppen tussen de advertenties door.

Tevens is het aantal foto’s dat maximaal bij een advertentie mag worden geplaatst, gemakkelijk via het beheerpaneel in te stellen. Het is mogelijk om het maximum aantal foto’s per advertentie af te stemmen op de beschikbare webruimte. Via de beheeromgeving stelt u ook in of alleen ingelogde gebruikers mogen reageren of dat iedereen mag reageren.

Een ingelogde gebruiker ziet constant een blokje in beeld met daarin de meest recent bekeken advertenties. Men kan daarmee snel weer navigeren naar de advertenties die als laatst bekeken zijn. Een adverteerder kan zowel een website link als een telefoonnummer plaatsen bij een advertentie. Ook kan er met behulp van een reactieformulier worden gereageerd op een advertentie. Reageren op een advertentie kan dus op diverse wijzen.