Een nieuwe portaal website beheren

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. Lees verder als u daar graag meer over weet.

U kunt online meer hierover lezen. Zo kunt u er op de pagina Eigen startpagina iets over lezen. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Zelf programmeren is dan niet meer noodzakelijk. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Niet alleen kunt u op commissiebasis geld verdienen, ook kunt u links verkopen op uw startpagina website. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Commerciële links plaatst u op dezelfde wijze als een gewone link.

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. Ook voor de subdomeinen hoeven geen aparte folders aangemaakt te worden.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Met het eigen account kan men op de beheeromgeving inloggen en een eigen startpagina beginnen.