Een nieuwe portaalsite maken

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina website bouwen is simpel via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. Er zijn diverse dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Startpagina script meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Men kan zich middels uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Bovendien mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan via de beheeromgeving eenvoudig een dochterpagina updaten. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script makkelijk te doen. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Het toevoegen van banners is een andere optie. U kunt daarnaast affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.