Een nieuwe portaalsite ontwikkelen

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website met name uit startpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte startpagina in zijn venster krijgt. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor weinig geld al aanschaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem gemaakt.

In feite is een startpagina script programmatuur waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina in zijn browser krijgt. Een startpagina website is goed te bouwen. In het geval dat u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Realiseer uw nieuwe startpagina website. Meestal wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website eenvoudig te doen zijn. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.