Een nieuwe portaalwebsite beheren

Op iedere startpagina zijn een aantal rubrieken aan te maken. Binnen elke categorie kunt u een aantal backlinks toevoegen. Ook is er de mogelijkheid om widgets te plaatsen op een dochterpagina.

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. Vanzelfsprekend is het mogelijk om zelf zo een script in elkaar te zetten. U kunt ook een reeds bestaand script aanschaffen ervoor. U kunt via startpagina script navigeren naar de website van de ontwikkelaar van een startpagina script. Via de website van de aanbieder schaft u eenvoudig een dergelijk script aan. Er zit een beheeromgeving bij het script waarmee u alles kunt wijzigen.

Het account kan gebruikt worden om startpagina’s aan te maken op de startpagina website. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. U kunt zo vooral relevante links op iedere dochterpagina plaatsen.

Verder heeft u de beschikking over widgets die aan de startpagina’s kunnen worden toegevoegd. Het is verder mogelijk om het laatste nieuws aan een dochterpagina toe te voegen. Wat u verder kunt doen is widgets aan een dochterpagina toevoegen. Het is prima mogelijk om met een startpagina website extra geld online te verdienen. U kunt met de verkoop van links heel gemakkelijk extra omzet genereren. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website.

Niet werkende links kunnen met een meegeleverd script worden gecontroleerd. Iedere dag kunt u een e-mail ontvangen waarin niet werkende links worden gemeld. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. U kunt zo de startpagina website schoonhouden van gebroken links. Met behulp van een formulier op de website kan een nieuwe beheerder zich heel makkelijk registreren.