Een nieuwe startpagina bouwen

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. U zou het startpagina script hieronder kunnen scharen. De voornaamste bedoeling van een startpagina script is een eigen startpagina website in elkaar zetten. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. U kunt aan iedere individuele dochterpagina een eigen subdomein toewijzen. Een DNS entry toevoegen voor ieder subdomein is door de opzet van het script niet nodig. De pagina eigen startpagina bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Een startpagina script kost doorgaans niet heel veel. Een startpagina script zorgt ervoor dat u weinig over websites maken hoeft te weten om toch uw eigen startpagina website te runnen. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Een nieuw account kan door gebruikers worden aangemeld via het registratieformulier. Na het inloggen met dit account kan een gebruiker in de beheerdersomgeving hun eigen startpagina’s beheren.

Kleuren van iedere individuele pagina kunnen door een beheerder worden aangepast. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Het is zo mogelijk om de nadruk op bepaalde rubrieken te leggen. Uit commercieel oogpunt is dat interessant.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. De link wordt automatisch geplaatst zodra het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen. Het startpagina script brengt u per e-mail op de hoogte als er een betaalde link is toegevoegd. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.