Een uitgebreide portaal site ontwikkelen

Voor het promoten van websites kan een startpagina website prima worden ingezet. U kunt de links op een startpagina website op een makkelijke manier indelen in rubrieken. Per dochterpagina kunt u de meest relevante zoektermen opgeven in de beheeromgeving. U kunt zo per dochterpagina op de juiste wijze de zoektermen doorgeven aan bijvoorbeeld Google.

Er zijn een aantal Nederlandstalige websites waarop het aanmaken van een dochterpagina mogelijk is. Er zal doorgaans geen bedrag worden gerekend op het moment dat u zelf een dochterpagina samenstelt. Zorg er wel voor dat u op de hoogte bent van eventuele randvoorwaarden die aan uw startpagina worden gesteld.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. Met een eigen startpagina website is dat te voorkomen. Daarover leest u op Nieuwe startpagina meer. U kunt bij het bouwen van uw eigen startpagina website worden bijgestaan door een PHP script. U hoeft dan geen rekening met de voorwaarden van anderen te houden. Online geld verdienen met uw startpagina website is goed te doen. Het is namelijk naast het aanmaken van een gratis dochterpagina mogelijk om links te verkopen. Als de bezoeker geen link terug kan plaatsen, kan hij betalen voor de link. Voor linkbuilding zal er vanuit bedrijven vaak een budget beschikbaar zijn. Geld verdienen aan een startpagina website is naast de linkbuilding voordelen dus ook een mogelijkheid.