Een uitgebreide portaal website maken

Voor het promoten van websites kan een startpagina website prima worden ingezet. U kunt de backlinks in rubrieken indelen. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. Zoekmachines weten zo de juiste zoektermen aan een dochterpagina te koppelen. U kunt op een groot aantal Nederlandse startpagina websites terecht voor het plaatsen van backlinks. U mag op een aantal van deze website gratis een eigen startpagina samenstellen. Men zal soms controleren of u zich aan de voorwaarden van de startpagina website houdt.

Ook wanneer u goed intenties heeft kan het zijn dat u de voorwaarden over het hoofd ziet en uw dochterpagina wordt verwijderd. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Startpaginascript inloggen uitloggen meer kunt lezen. U kunt met behulp van een PHP script vrij simpel een startpagina website maken. U hoeft dan geen rekening met de voorwaarden van anderen te houden. Bezoekers kunnen betaalde links aanmelden via een formulier op uw website. U kunt zelf het tarief daarvoor instellen in de beheeromgeving van uw eigen website. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Met het script kunnen er links op uw website worden verkocht. Een bezoeker zal moeten betalen voor een link wanneer hij geen link terug kan plaatsen.

Zou u graag inkomsten met een startpagina website willen genereren? Het verdienen van geld is niet alleen met affiliate marketing mogelijk. Bezoekers kunnen betaalde links aanmelden via een formulier op uw website. Daarbij kunt u zelf bepalen welk bedrag er wordt gerekend voor de plaatsing van een nieuwe link. Betalen voor de link gebeurt via uw startpagina website. Of de betaling is gelukt, kan het script eenvoudig nagaan. De link wordt direct toegevoegd wanneer het script ziet dat de betaling goed is verlopen. Er is van uw kant geen handmatige actie meer nodig.