Een uitgebreide portaal website vormgeven

Wilt u een startpagina website bouwen? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Zo een website kan vandaag nog in uw bezit zijn.

U kunt over zo een script meer lezen op Betaalbaar een nieuwe portaalwebsite beheren. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Zelf programmeren is ook mogelijk. Daar gaat wel enige tijd overheen. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. U kunt met behulp van de beheeromgeving ook gemakkelijk wijzigingen aan de homepage aanbrengen. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Men kan rubrieken heel gemakkelijk slepen met de muis.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Dat kan vrij eenvoudig met het betreffende script. U kunt voor een link vanuit de voorpagina van uw website een hogere prijs vragen. Het script geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen via het internet. Er is sprake van automatische plaatsing nadat iemand heeft betaald.