Een uitgebreide portaalwebsite ontwikkelen

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. Deze PHP code kunt u zelf ontwikkelen. Ook is een bestaand script hiervoor aanschaffen een mogelijkheid. Via Eigen startpagina is eenvoudig te navigeren naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Een dergelijk script is gemakkelijk aan te schaffen via de website van de aanbieder. U kunt via de beheeromgeving heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen aan de website.

Niet werkende links kunnen met een meegeleverd script worden gecontroleerd. Iedere dag kunt u een e-mail ontvangen waarin niet werkende links worden gemeld. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. Gebroken links kunt u zo snel verwijderen. Nieuwe beheerders van dochterpagina’s kunnen heel eenvoudig zich registreren op de website.

Met een eigen account kunnen ze 1 of meer dochterpagina’s op de website aanmaken. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. U kunt zo ook links plaatsen op iedere dochterpagina die ook daadwerkelijk relevant zijn. U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. U kunt ook een nieuwsblokje toevoegen aan een dochterpagina.

Tevens kunt u een weerkaart plaatsen op een dochterpagina. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. Extra omzet kan met het verkopen van backlinks eenvoudig worden gegenereerd. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website. Op deze manier kan er met de startpagina website een extra inkomen gegenereerd worden. Wilt u een Adsense blokje plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s dan is dat met het script geen enkel probleem. U kunt verder affiliate links tussen de gewone links door toevoegen aan de website.

Binnen een mum van tijd is het startpagina script geïnstalleerd. Het installatieproces bestaat uit het plaatsen van de bestanden op de webserver en het invullen van de voor de website relevante gegevens. In het 1e scherm vult u de algemene informatie van de website in. De databaseverbinding kan worden ingesteld met het 2e scherm van het installatiescript. U kunt het 3e scherm gebruiken voor het aanmaken van uw beheeraccount. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.