Een uitgebreide startpagina site oprichten

Het is vrij eenvoudig om een startpagina website in te zetten voor affiliate marketing. Eigenlijk is een startpagina website een grote linkverzameling. De vindbaarheid van de vermelde websites wordt door zulke backlinks groter. Links kunt u op een eenvoudige wijze indelen per thema. Veel scripts hiervoor geven u de mogelijkheid om een subdomein aan te maken per dochterpagina. Naast het subdomein kunt u per dochterpagina vaak ook de belangrijkste zoekwoorden opgeven. Op een startpagina kunt u gebruik maken van rubrieken om de links naar deelthema te groeperen.

Neem Startpaginascript door wanneer u graag de beschikking over uw eigen startpagina website zou krijgen. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Zo kunt u vrij gemakkelijk een affiliate website samenstellen. U heeft met een startpagina website echter meer invloed op de uitstraling. Uw website kan er uitzien als een informatieve website. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

Zou u wel geld willen verdienen met uw startpagina website? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. De prijs die u daarvoor rekent kunt u via de beheeromgeving instellen. Na het aanmelden van een nieuwe link kan er direct voor worden betaald. De link wordt direct geplaatst na een succesvolle betaling. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Wat algemene informatie over een onderwerp plaatsen op een startpagina is een verstandig idee. Het is raadzaam om niet alleen affiliate links te plaatsen, maar ook een aanzienlijk aantal links naar informatieve sites rondom het onderwerp.

Gebruikt u een reeds bestaand PHP script voor het beheer van uw startpagina website? Via de beheeromgeving is een aanpassing eenvoudig te doen. De inloggegevens voor deze beheeromgeving kunt u tijdens de installatie van het script instellen.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.