Eenvoudig een nieuwe startpagina site samenstellen

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.

Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. Via de beheeromgeving kunt u tevens banners aan uw site toevoegen. Op de pagina eigen startpagina maken is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. U heeft de mogelijkheid om een username en een password in te vullen terwijl het installatieproces draait. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.