Eenvoudig een uitgebreide portaalwebsite maken

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. Lees verder als u daar graag meer over weet.

U kunt online meer hierover lezen. Zo kunt u er op de pagina Startpagina script iets over lezen. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Zelf programmeren is dan niet meer noodzakelijk. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Dat zal niet lastig zijn als u een professioneel script gebruikt. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Bezoekers kunnen het formulier voor aanmelden van een link vanuit iedere dochterpagina heel gemakkelijk bereiken.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Commerciële links plaatst u op dezelfde wijze als een gewone link.

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. Ook voor de subdomeinen hoeven geen aparte folders aangemaakt te worden.

Het is zo in te stellen dat bezoekers zelf ook een nieuwe startpagina kunnen samenstellen. Via een registratieformulier op uw website kan men zich dan aanmelden. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Met het eigen account kan men op de beheeromgeving inloggen en een eigen startpagina beginnen.