Eenvoudig uw bookmarks bijhouden

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Meer informatie nodig over een handig te gebruiken script waarmee u een startpagina website kunt samenstellen? Ik raad u dan het artikel Uw favoriete websites online beheren aan. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Het script is direct aan te schaffen op de website van de aanbieder.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.