Eigen Advertentie Site Maken

Een marktplaats website beginnen kan op een simpele manier met behulp van een advertentie script. Er komt een beheergedeelte beschikbaar met een dergelijk script. Middels dit paneel voert u op een eenvoudige manier wijzigingen door aan uw marktplaats website. Middels de speciale beheeromgeving kunt u bijvoorbeeld een betaalde rubriek aan de website toevoegen. Of een kleur op uw advertentie website veranderen.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen met behulp van uw website te koop aan te bieden. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen met behulp van de pagina eigen marktplaats beginnen. Met een paar simpele handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Bovendien bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Via een veilig inlogsysteem geschreven in PHP logt u in op het beheerpaneel. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. De bezoeker krijgt in beeld een blokje met de laatst bekeken objecten. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Via de beheergedeelte kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie makkelijk instellen. Kleuren en categorieën op uw site kunt u simpel wijzigen. Via een registratieformulier kan men zich simpel registreren. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Op een advertentie reageren is behoorlijk eenvoudig. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Hierop kan de adverteerder reageren. De mogelijkheid om per pagina de meta gegevens in te stellen is ook aanwezig. Hiermee is een goede positie in Google te realiseren. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.