Eigen advertentie website bouwen

U kunt met behulp van een eigen advertentie website relatief eenvoudig geld verdienen. Bovenaan uw website kan bijvoorbeeld een website geplaatst worden. U kunt tevens betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. U kunt tevens het plaatsen van topadvertenties als optie aanbieden. Zelf een marktplaats bouwen is mogelijk met een bestaand script. Meer informatie over een dergelijk script vindt u in het artikel eigen marktplaats. U kunt middels het beheerpaneel eenvoudig de benodigde beheerderstaken uitvoeren.

U hoeft niets te weten van de technische invulling. Het beheerpaneel kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het aanpassen van het kleurschema van uw marktplaats website. Ook kunt u 1 of meer banners toevoegen met behulp van de beheeromgeving. Het zal ontwikkeltijd schelen wanneer u een reeds bestaand marktplaats script koopt. Verder zal een kant en klaar script goedkoper zijn dan het inhuren van een programmeur voor het maken van een script. Extra functionaliteit kan met behulp van PHP relatief snel worden toegevoegd.

Per categorie kunnen de meta keywords en de meta beschrijving voor de zoekmachines ingevuld worden. Op deze wijze kunt u een goede positie halen in Google voor de verschillende rubrieken die uw advertentie website bevat. U kunt tevens het overzicht met de advertenties vormgeven. Er ontstaat zo de mogelijkheid om bannerruimte te creëren tussen de advertenties door.

U stelt het aantal foto’s dat maximaal aan een advertentie mag worden toegevoegd, heel eenvoudig in via de beheerschermen. U kunt het aantal foto’s instellen op de beschikbare schijfruimte. U stelt ook makkelijk in of men ingelogd moet zijn om op een advertentie te kunnen reageren.

Wanneer u een script aanschaft dat reeds te verkrijgen is, kunt u een tijdsbesparing realiseren. Voor dit geld zal het niet lukken om een compleet nieuw script te laten ontwikkelen door een PHP programmeur. U kunt nieuwe opties vrij eenvoudig toevoegen met PHP.