Eigen advertentiesite maken

Wanneer u de te nemen stappen kent, is een marktplaats beginnen niet zo lastig. De eerste stap is het aanschaffen van een advertentie script. Daarnaast zijn webhosting en een eigen domein nodig. Een database aanmaken is nodig om het marktplaats PHP script te kunnen gebruiken.

Het is mogelijk om per rubriek een lijst van zoekwoorden en een beschrijving voor de zoekmachines in te voeren. U zult de invoervelden voor de metagegevens vrij eenvoudig in de beheeromgeving kunnen vinden. Op de pagina advertentie script staat meer informatie over zo een handig advertentie script. Hoe dit precies werkt, hoeft u met het CMS pakket niet te weten.

Dit beheerdersaccount kan worden gebruikt om de website instellingen te wijzigen. Het aantal foto’s dat maximaal bij een advertentie mag worden geplaatst, kunt u zo wijzigen. Heeft u weinig schijfruimte, dan kunt u het aantal foto’s beperken.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om via een reactieformulier op een advertentie te reageren. Bij iedere advertentie is dit formulier gemakkelijk tevoorschijn te halen. Daarbij wordt gepoogd om spam zoveel mogelijk te filteren en te blokkeren. Vermoedt men een frauduleuze advertentie, dan kan dat ook via een speciaal formulier worden gemeld.

Hoeveel advertenties er dienen te worden weergegeven per scherm van het advertentie overzicht, is hier ook aan te passen. Verder heeft u complete controle over de kleuren van uw advertentie website.