Eigen advertentiewebsite bouwen

Als u weet wat u te doen staat, dan zal het vrij gemakkelijk zijn om een advertentie website te beginnen. Als u een PHP script voor het maken van een advertentie website kunt aanschaffen, dan raden wij u aan het script te kopen. Daarnaast zijn webhosting en een eigen domein nodig. Een database aanmaken is nodig om het marktplaats PHP script te kunnen gebruiken.

Een script waarbij dit goed kan kunt u via Een mobielvriendelijke advertentie website runnen vinden. Men heeft de programmeertaal PHP voor het bouwen van het script gebruikt. Een database dient er ook op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Bent u niet in het bezit van technische kennis, dan nog zult u met het advertentie script overweg kunnen. Tijdens het installeren van het script kan een account voor het beheer aangemaakt worden.

Via dit beheeraccount kan iedere instellingen van uw website worden aangepast. Een instelling die u eenvoudig kunt wijzigen is bijvoorbeeld het maximum aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd. Zo kunt u het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte.

Via een reactieformulier kan op een advertentie worden gereageerd. Bij iedere advertentie is dit formulier gemakkelijk tevoorschijn te halen. Spam zal daarbij zoveel mogelijk worden tegengehouden. Men kan ook advertenties melden wanneer men oplichting of fraude vermoed.

Het script bevat verder de mogelijkheid om op advertenties te bieden. Bij het plaatsen van een advertentie, kiest de adverteerder zelf of bieden is toegestaan. Iedere keer wanneer een bod wordt uitgebracht, ontvangt de adverteerder een bericht per e-mail. Wanneer er biedingen zijn, zullen de laatste biedingen bij de advertentie worden weergegeven. De adverteerder kan de persoon die het hoogste bod heeft uitgebracht, gemakkelijk een bericht sturen. Als iemand een bod wil intrekken, dan kan dat ook gemakkelijk. Zowel de adverteerder als de bieder kan een bod weer weghalen.